نماينده مقام معظم رهبري در شوراي عالي امنيت ملي گفت:در سال ۸۲ اعتمادسازي به اوج رسيد و تعليق داوطلبانه انجام شد و قرار بود موقت شود اما دوسال و نيم طول کشيد، بعدش مدعي شدند که بايد به تعطيلي بکشانيد، وقاحتشان روز به روز بالاتر رفت.
به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از
آناج، سعيد جليلي در جمع دانشگاهيان تبريز گفت: دو مولفه ي ايمان و عمل صالح يکي از نکات بارز شهيد چمران بود. اصولا آنچه در کشور ما رخ داده است و موضوع جدي را مطرح کرد، انقلابي با ادعاهاي بزرگ بود، انقلابي که چه انجام بدهد چه ندهد خودش بايد تصميم بگيرد، چه ارزش هايي رو داشته باشد چه ارزش هايي را ارزش ندارد.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام ادامه داد: به همين دليل ما اگر از انقلاب اسلامي به عنوان يک رويداد تمدني و پاراديمي ياد مي کنيم، اين يک تعبير سياسي در عرصه حکومتي نبوده است، اين يک حرکت بزرگ بوده است و ادعاي استقلال داشت. کساني که اين ادعا را برنمي تافتند برنامه هايي را عليه اين انقلاب انجام دادند، زماني سخت افزاري اقدام کردند و هشت سال جنگ تحميلي را تحميل کردند.
وي تصريح کرد: در اين تحميل هم از هيچ چيزي دريغ نکردند، اين يک ادعا نيست اظهاراتي است که خودشان بيان کردند. جو بايدن در يک جلسه با خاخام هاي يهود گفته بود که آنچه را که توانسته ايم انجام داده ايم و وضع فعلي را نتوانسته ايم که تغيير دهيم. اين اقدامات به اين دليل بود که يک انديشه اي خود را در يک تمدن و نظام جديد بروز ميداد، اين درحالي است که انديشه ي غرب نزديک پنج قرن بدون رقيب گفتماني کار خود را ادامه ميداد؛ در درون خود رقيب داشتند اما رقيب بيروني نداشتند.
جليلي اظهار کرد: گفتمان انقلاب ميگويد هستي يک حقيقتي دارد و جامعه جهاني بايد به آن حقيقت حرکت کند، انکار حقيقت خيلي سخت است به همين دليل آنها اين حقيقت را نسبي تلقي ميکنند که اين گفتمان نو پا را زمين بزنند. راهبرد آنها هم اين است که ديگران بايد در راستاي چارچوب تعريفي خودشان حرکت کنند. در سال ۲۰۱۵ميلادي، برخي از مطالب مطرح مي شود که تعجب برانگيز است، انحصارات چه مفاهيمي است که در جهان حاکم شده است؟
نماينده مقام معظم رهبري در شوراي عالي امنيت ملي با بيان اينکه غربي ها هم در سياست خارجي خود دنبال ارزش هاي خود هستند، تصريح کرد: تعجب اور است که ميگويند در سياست خارجي بايد انديشه زدايي کرد، سه ماه پيش امريکا سند استراتژي امنيت ملي خود رامنتشر کرد و اوباما مقدمه ان را نوشته است، در اين سند گفته است که ما بايد انديشه را با عمل بياميزيم.
وي اضافه کرد: اوباما ميگويد ما به تعهد خود به ارزش هايمان به چشم نعمت نگاه ميکنيم و ارزش ها منبع قدرت ما است، جان استوارت ميل ميگويد جنگ زشت است اما بدترين چيز اينست که ارزشي وجود ندارد که برايش بجنگد. پس عرصه سياست خارجي صراحاتا عرصه ارزش ها و انديشه هاست، ادعاي انها اينست که ما بايد رهبر جهان باشيم.
جليلي گفت: به تعبير قران دليل استکبار انها اينست که ميگويند ما قدرت داريم، سند سياست خارجي آنها ميگويند ما بايد از قدرت خود استفاده کنيم و اگر ضرورت داشته باشد بايد از بازدارندگي هسته اي هم استفاده کنيم. در آژانس هم ميگويند که اين چند قدرت بايد سلاح هسته اي داشته باشد و ديگران نبايد داشته باشند.
اين عضو مجمع تشخيص مصلحت يادآور شد: چند سال قبل از ۱۱سپتامبر در يک کشور کوچک امريکايي بيش از يک ميليون نفر کشته شدند و هيچ قطعنامه اي صادر نشد اما براي ۱۱سپتامبر دنيا را به هم زدند، يک فردي دارند که فقط زور ندارند، تزوير هم دارند و شعار دموکراسي و حقوق بشر ميدهند، هيتلر خيلي شفاف ميگفت من قدرت طلبم اما اينها ادعاي حقوق بشر هم دارند. آنها در سند ميگويند نظم کنوني به خوبي در خدمت ما بود و بايد حفظ کنيم و اين توافقات به خوبي به نفع ما است.
وي تأکيد کرد: آن کسي که مجرم سلاح هسته اي است الان مدعي سلاح هسته اي شده است، آن کسي که مجرم اقتصادي است امروز مدعي تراکنش هاي بانکي شده است، هدف آنها اين است که رهبري جهان را هم حفظ کنند و هم گسترش دهند. فکت شيت آمريکا ميگويد ما بايد درباره برنامه تحقيقات هسته اي نظر بدهيم و اول ما نظر بدهيم، کساني اين نگاه را دنبال ميکنند روزي سلاح شيميايي به صدام دادند و علاقه مند گزينه نظامي هستند.
سعيد جليلي ادامه داد: کساني که شهداي هسته اي و دانشمندان ما را ترور کردند، کساني هستند که در اوايل انقلاب دانشگاه تبريز را بمباران کردند، سو تفاهم دانستن اين رفتارها بسيار ساده انگارانه است. تفکري پيدا شده که درمقابل اينگونه تحرکات مي ايستد. اين تفکر فقط نمي ايستد، پيشرفت هم ميکند، اذعان آنها اينست که ما فقط پيشرفت نکرديم، تکثير هم شديم، اين الگو فقط خرمشهر را آزاد نمي کند جنوب لبنان را هم آزاد ميکند، و يمن را همچنان در بستر مقاوم نگه مي دارد.
نماينده مقام معظم رهبري در شوراي عالي امنيت ملي بيان کرد: به تعبير رهبري افق اين نگاه يک افق بلند مدت و تمدن ساز است. اين تفکر از جنس ساير تمدن ها و تفکرهايي مثل مارکسيسم نيست، يک انديشه اي درحال بروز دادن است. در يک سال ۳۹ بار آمريکا ميگويد که نبايد از ايران خط لوله گاز بگذرد، اين چه معني دارد، در موضوع هسته اي، سابقه رفتار آنها منطق استکباري را نشان ميدهد اين يک تجربه است نه توهم.
وي با اشاره به اينکه برخي ها ميگويند در دوران گذشته شعار تند داده شد و موفقيت حاصل نشد، اذعان کرد: سوال اينجاست که در دوران پهلوي که متحد خودشان بود وضعيت چطور بود، در ۲۸ مرداد اعتماد کردند وضعيت چطور شد؟ در سال ۸۲ اعتمادسازي به اوج رسيد و تعليق داوطلبانه انجام شد و قرار بود موقت شود اما دوسال و نيم طول کشيد، بعدش مدعي شدند که بايد به تعطيلي بکشانيد، وقاحتشان روز به روز بالاتر رفت. ما تعليق داوطلبانه را برداشتيم قطعنامه صادر کردند، در حالي که داوطلبانه بود، گفتند شما با آژانس مسائل زيادي داريد، ما گفتيم مسائل را حل ميکنيم.
سعيد جليلي افزود: سوال اين بود که چرا قطعنامه صادر شد؟ آمريکا از ترکيه و برزيل، اعضاي وقت شوراي امنيت خواست که ميخواهيم قطعنامه صادر کنيم برويد با ايران اتمام حجت کنيد. آنها الان ميگويند که فردو بايد تعطيل شود، چون.زير کوه است و تخريب نمي شود. به دشمني که اينگونه رفتار را دارد نميتوان اعتماد کرد، او ميداند که اين شجره طيبه با اهرم هاي نظامي نابود نمي شود و روزبه روز موفق تر ميشود، او ميداند که در هر عرصه نبرد، کسي که اراده ي قوي تري دارد پيروز است. او صدام را تجهيز کرد اما ملت ايران کجاست صدام کجاست؟ اين نشانه اراده برتر ملت ايران است.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام متذکر شد: يکي از کارهاي جدي آنها با تجهيز ۱۷۰ شبکه ماهواره فارسي زبان اينست که جلو پيشرفت و تکثير ملت ايران را بگيرد و ايرانيان را از اصل مبارزه منصرف کند و اراده دانشمندان را تضعيف کند، او ميخواهد مبارزه را بيهوده نشان دهد، هزينه هاي مبارزه را بيشتر از فايده هايش نشان دهد و در نهايت در ملت ايران ايجاد ترديد کند. حرکت دوم دشمن اينست که در مبارزه انحراف ايجاد کند.
وي گفت: به نيابت از خودشان مزدوراني از قوميت ها و فرقه ها به جان ملت ها مي اندازند تا ملت ها درگير خودشان کنند؛ عوامل پيروزي کشور بايد شناسايي و دنبال شود.